Passanten

 

Mededeling: Het beleid t.a.v. passanten is m.i.v het zomerseizoen 2023 gewijzigd. JHV de Nadorst heeft geen havenmeester meer. Het dagelijkse toezicht vindt nu plaats door een aantal bestuursleden.


Passanten kunnen m.i.v. zomerseizoen 2023 alleen nog betalen met de Bluewater-app. Deze App is gratis te downloaden in de Google play store of de Apple store


Er worden schepen tot maximaal 14 m lengte toegelaten. Passanten kunnen afmeren bij binnenvaren direct aan stuurboord (graswal) en aan de buitenzijde van de haven tegen de damwand.

Watersporters die onderweg zijn en op zoek zijn naar een rustige en eenvoudige haven om de nacht door te brengen en/of van daar uit boodschappen te doen of de omgeving nader te verkennen zijn van harte welkom. Het historisch centrum van Hasselt en een supermarkt is op loopafstand. Bekijk onze haven eens van boven via deze link.

Het in 2023 geldende passantentarief is een all-in tarief van € 1,75 per strekkende meter scheepslengte met een minimum van € 5,50 per nacht. Bij het liggeld is electra, water en douche inbegrepen. Daarnaast moet € 1,05 p.p.p.n. toeristenbelasting worden betaald.

Het havenreglement is hier te downloaden: 

Reglementenboekje Jachthavenvereniging De Nadorst versie2022

Omdat JHV de Nadorst als kleine verenigingshaven niet de beschikking heeft over alle voorzieningen is er een samenwerkingsovereenkomst met Jachthaven de Molenwaard, welke is gevestigd aan de overzijde van de Molenwaardstreng.