Passanten

 

Wij mogen weer passanten ontvangen. 
Reserveer en betaal uw ligplaats via de blue water app
Op 15 juni 2020 is het sanitair gebouw weer open. 

Er worden schepen tot maximaal 14 m lengte toegelaten.

Watersporters die onderweg zijn en op zoek zijn naar een rustige en eenvoudige haven om de nacht door te brengen en/of van daar uit boodschappen te doen of de omgeving nader te verkennen zijn van harte welkom. Het historisch centrum van Hasselt en een supermarkt is op loopafstand. Bekijk onze haven eens van boven via deze link.

Het thans geldende passantentarief is € 1,10 per strekkende meter scheepslengte met een minimum van € 5,– per nacht. Daarnaast moet € 0,83 p.p.p.n. toeristenbelasting worden betaald. Reserveer uw ligplaats via de Blue water app

 

Download de Blue Water app in Google play Store  of Apple App Store

 

 

De jachthaven beschikt over WIFI. De toegangscode is bij de havenmeester verkrijgbaar.
Voor leden en gebruikers van de haven is het gebruik van WIFI gratis.

Havenmeester ook via Whatsapp bereikbaar!

Havenmeester: 06-14348636

Het havenreglement is hier te downloaden.
Reglementenboekje Jachthavenvereniging De Nadorst versie jan. 2020.

Mede omdat De Nadorst als kleine verenigingshaven niet de beschikking over alle voorzieningen heeft is er een samenwerkingsovereenkomst met Jachthaven de Molenwaard

Naast het al genoemde afzuigen van bilgewater en toiletwater kunnen daar motorbrandstoffen, campinggas e.d. gekocht worden. Er is een scheepswinkel met een beperkt assortiment.
De Molenwaard beschikt verder onder andere over faciliteiten om jachten droog te zetten en eventuele reparaties uit te voeren.