Corona regels voor op de haven (situatie febr 2021)

07 apr 2020

Zoals bekend verondersteld wordt, heeft de overheid  diverse maatregelingen genomen om het virus te bestrijden. Dit betekent concreet helaas  ook, dat de mogelijkheden om naar de boot te gaan en te varen minder zijn geworden en ook bewust maatregelen worden getroffen om de pleziervaart te beperken. Houd u zich daarom ook aan de geldende regels, op moment van het bewerken van dit bericht gelden onderstaande items:

In de gemeente Zwartewaterland wordt er gehandhaafd en er wordt beboet bij overtreding van RIVM-regels op de haven.

  • Sanitairgebouwen op jachthavens zijn verplicht gesloten.
  • Houd  1,5 meter afstand.
  • Geen groepsvorming/samenscholing
  • Gaat u varen, kom dan niet met meer dan 2 personen naar de haven, behalve als u met uw gezin komt.
  • Wacht rustig op elkaar en geef elkaar de ruimte en bewaar ook uw rust en afstand op die plaatsen waar alles bij elkaar komt, zoals parkeerterrein (houd 1,5 meter afstand)
  • Er wordt geen langdurig verblijf op de boot in de haven gehouden.
  • Zeker worden er aan boord geen derden toegelaten (de voorgeschreven minimale afstand van 1,5 m kan aan boord heel vaak niet).
  • Er is een avondklok ingesteld van 22.00 tot 4.30 u. Deze geldt ook op de haven.

Houd u als lid alstublieft aan deze regels, dit voorkomt sluiting van de haven door de gemeente handhaving!

Voorjaars werkdagen

07 jan 2020

De voorjaarswerkdagen zijn dit jaar (2021) op zaterdag 27 maart en op zaterdag 10 april . (GAAN NIET DOOR OP GEBRUIKELIJKE WIJZE, IS/WORDT EEN EMAIL OVER VERZONDEN!!)

Op deze werkdagen kunnen we onze haven weer klaar maken voor het zomerseizoen. De leden krijgen t.z.t. nog een email met nadere informatie over de werkzaamheden, het mee te nemen gereedschap e.d.

Gebruikelijk wordt de laatste van de voorjaarswerkdagen afgesloten met een gezamenlijke snert-maaltijd. Wegens de beperkingen i.v.m. de corona-uitbraak is het onzeker of deze activiteit kan plaatsvinden. Ook daarover nadere info in de mail aan de leden.

De werkdagen beginnen om 9.00 u en er wordt gewerkt tot ongeveer 13.00 uur..
De data voor de najaarswerkdagen worden later dit jaar bekend gemaakty.