clubavond 19 maart 2021 (onder voorbehoud)

“De wind liet ons de wereld zien”

Al jaren wordt er kort voor het begin van het nieuwe vaarseizoen een clubavond georganiseerd voor de leden van Watersportvereniging Zwartsluis en Jachthavenvereniging De Nadorst in Hasselt.
Voor deze avond is dit keer Akko Kalma uit Harlingen uitgenodigd om te vertellen en foto’s en dergelijke te laten zien over zijn lange zeereis.
Wij denken, dat dit een prachtige avond oplevert!
In 2003 vertrok Akko samen met Ada Kerkstra met hun schip “White Haze” voor een 6 jaar durende wereldreis, waarin 60.000 zeemijlen werden afgelegd.
Vanzelfsprekend maakten zij op zo’n lange tocht veel mee en bezochten onderweg veel plaatsen waar je normaal niet zo snel komt.
Over hun tocht en de ervaringen heeft Ada een bij Hollandia uitgeverij verschenen boek “De wind liet ons de wereld zien” geschreven.
In zijn verhaal neemt Akko ons mee naar Antarctica, maar we varen ook met hen mee naar het Paaseiland en Japan. Kortom we zien een heel stuk van de wereld op één avond!
Om 19:30 uur staat in Hotel Zwartewater de koffie klaar, zodat we om 20:00 echt met het verhaal van deze indrukwekkende reis kunnen beginnen.

We rekenen er op, dat jullie vrijdagavond 19 maart 2021 massaal aanmonsteren om deze tocht mee te maken!

Oorspronkelijk stond deze lezing gepland in maart 2020, maar kon toen niet doorgaan door de corona-crisis. Hopelijk zijn op 20 maart 2021 de maatregelen dusdanig versoepeld, dat dit wel weer mogelijk is.

Meer informatie vind je via Clubavond 2020

Reacties zijn gesloten.